Βόλεϊ

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε Χανδρινό

Νέο μεταγραφικό απόκτημα ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός στο τμήμα βόλεϊ ανδρών, με τον Σπύρο Χανδρινό να εντάσσεται στο έμψυχο δυναμικό των «ερυθρόλευκων».

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι με κάθε επισημότητα ο Σπύρος Χανδρινός.

Ο 21χρονος ακραίος εντυπωσίασε με το Μίλωνα φέτος στην Α1 ενώ συμμετείχε και με την Εθνική ομάδα στους Μεσογειακούς Αγώνες στο Οράν της Αλγερίας καταλαμβάνοντας την 7η θέση.

Αναλυτικά οι ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Σπύρο Χανδρινό. Ο Έλληνας ακραίος (24/2/2001) υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου.

Ο Σπύρος Χανδρινός ξεκίνησε την καριέρα του στην Καλαμάτα 80, το 2007 και αγωνίστηκε εκεί έως το 2019, όταν και μετακόμισε στον ΑΟΝΣ Μίλων. Στον Μίλωνα, αγωνίστηκε την τελευταία τριετία (2019-22).

Η δήλωση του Σπύρου Χανδρινού στο olympiacossfp.gr: "Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που έρχομαι σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός. Είναι ένα σημαντικό βήμα για την αθλητική μου εξέλιξη, καθώς έχω την ευκαιρία να προπονούμαι με σπουδαίους συμπαίκτες και να παίζω μεγάλα παιχνίδια. Νιώθω έτοιμος να αρπάξω την ευκαιρία που μου δίνεται και υπόσχομαι, να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και να φτάσουμε πάλι στην κορυφή".

Προηγούμενες ομάδες:
2019-22 ΑΟΝΣ Μίλων
2007-19 Καλαμάτα 80
»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x