Για μια ακόμη σεζόν στον Πειραιά η Ιφιγένεια Σαμπάτη! Η Ελληνίδα λίμπερο, μετά τη Μαριαλένα Αρτακιανού, η οποία επέκτεινε για τρία χρόνια τη συνεργασία της με τον Ολυμπιακό, θα παραμείνει και αυτή για μια ακόμη σεζόν στα ερυθρόλευκα.
Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ιφιγένεια Σαμπάτη. Η Ελληνίδα λίμπερο υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο, μονοετούς διάρκειας και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου.
H δήλωση της Ιφιγένειας Σαμπάτη: «Είμαι πολύ χαρούμενη που για ακόμα μια χρονιά, θα είμαι μέλος της ομάδας του Ολυμπιακού. Θα ήθελα να ευχηθώ ένα πρωτάθλημα με υγεία και χωρίς τραυματισμούς σε όλους. Εγώ με την σειρά μου, θα δώσω το 100% του εαυτού μου, ώστε η ομάδα να καταφέρει να επιστρέψει στις κατακτήσεις των στόχων της, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






