Βόλεϊ

Τελειώνει από τον Ολυμπιακό ο Τζουλιάνι-Οδεύει προς τη βουλγαρική Χεμπάρ

Στη Βουλγαρία και τον πάγκο της Χεμπάρ αναμένεται να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό.

«Σεισμός» στο τμήμα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού!

Λίγες ώρες μετά τις φήμες ότι ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι βρίσκεται στο στόχαστρο της βουλγαρικής Χεμπάρ, τα δεδομένα δείχνουν ότι ο Ιταλός προπονητής θα αποτελέσει παρελθόν από τους Πειραιώτες!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι κατά την παραμονή του στην Τουρκία για την προετοιμασία της εθνικής ομάδας της γειτονικής χώρας ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ενημέρωσε ότι έχει δεχθεί μεγάλη πρόταση από τη δευτεραθλήτρια Βουλγαρίας, της οποίας το τιμόνι πρόκειται να αναλάβει από τη νέα σεζόν!

Ο πολύπειρος τεχνικός μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Challenge Cup με τον Ολυμπιακό, είχε ήδη δώσει το πράσινο φως για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν, όμως η μετακόμιση του στη Βουλγαρία φαντάζει ως το πιθανότερο σενάριο.

Σημαντικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις φαίνεται πως έπαιξε η έγκριση που θα έχει από τη Χεμπάρ να μεταβαίνει στην Ιταλία εξαιτίας σημαντικών οικογενειακών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Θυμίζουμε ότι η Χεμπάρ έχασε φέτος το πρωτάθλημα από την Νεφτοχιμίκ Μπουργκάς ομάδα του Ατάνας Πετρόφ τον οποίο έδιωξε ο Άθλος Ορεστιάδας στις αρχές της σεζόν.

Πλέον ο Ολυμπιακός αλλάζει τα πλάνα του για τη νέα σεζόν αφού το συμβόλαιο του Αλμπέρτο Τζουλιάνι είχε ισχύ μέχρι το 2024, ενώ μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του την προετοιμασία και τον σχεδιασμό πρόκειται να τρέξει ο Αντώνης Βουρδέρης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x