Βόλεϊ

Ολυμπιακός-Άθλος Ορεστιάδας: Συνάντηση κομβικής σημασίας στο Ρέντη

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα στις 18:00 τον Άθλο Ορεστιάδας στο ματς που κλείνει το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής της Volley League.

Την νίκη που θα του εξασφαλίσει την παραμονή στην κορυφή της Volley League αναζητά σήμερα (18:00 ESAP TV) ο Ολυμπιακός στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» απέναντι στον Άθλο Ορεστιάδας, στο ματς που κλείνει το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Oι «ερυθρόλευκοι» λίγο πριν τις διπλές μονομαχίες με τον Παναθηναϊκό για το Challenge Cup, επιθυμούν να χτίσουν ένα σερί το οποίο θα τους δώσει και την καλύτερη δυνατή ψυχολογία ενόψει της συνέχειας. Σε περίπτωση που η ομάδα του Αλμπέρτο Τζουλιάνι επικρατήσει θα φτάσει τις 11 νίκες σε 12 ματς ενώ θα απομακρυνθεί ξανά στους πέντε βαθμούς από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Δηλώσεις για τον συγκεκριμένο αγώνα παραχώρησαν ο προπονητής του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Τζουλιάνι αλλά και ο διαγώνιος Νίκος Ζουπάνη.

Αλμπέρτο Τζουλιάνι: «Θα είναι ένας σημαντικός αγώνας, για να κερδίσουμε βαθμούς για το πρωτάθλημα. Θα πρέπει να είμαστε καλοί σε όλους τους τομείς και να κρατήσουμε τη συγκέντρωση μας, μετά τον νικηφόρο αγώνα στην Ευρώπη».

Νίκος Ζουπάνη: «Ένα παιχνίδι πρωταθλήματος δεν είναι ποτέ εύκολο. Εμείς ερχόμαστε με τη φορά του ευρωπαϊκού και θέλουμε να κρατήσουμε το νικηφόρο σερί. Πρέπει να εμφανιστούμε συγκεντρωμένοι, για να πάρουμε μια καθαρή νίκη μέσα στο Ρέντη».

Στην αντίπερα όχθη ο Άθλος Ορεστιάδας θέλει φτάσει για πρώτη φορά φέτος τις δύο διαδοχικές νίκες, καθώς προέρχεται από εξαιρετική εμφάνιση και επικράτηση με 3-0 σετ κόντρα στον Αριστοτέλη Σκύδρας. H oμάδα του Θεόδωρου Χουσίδη, βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας μετρώντας τρεις νίκες και οκτώ ήττες ενώ στον πρώτο γύρο «λύγισε» στο τάι μπρέικ από την ανωτερότητα του Ολυμπιακού στο «Νίκος Σαμαράς»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x