Βόλεϊ

Έφτασε Ελλάδα για Ολυμπιακό ο Στερν - «Μεγάλος σύλλογος με φανταστικό κόσμο»

Ο Τόνσεκ Στερν έχει «πατήσει» Ελλάδα και ήδη ετοιμάζεται για να ριχθεί στη μάχη με τον Ολυμπιακό.

Στην Ελλάδα, για λογαριασμό της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, βρίσκεται από το Σάββατο (17/9) το βράδυ ο Τόνσεκ Στερν. Ο διεθνής διαγώνιος, που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα με την Εθνική Σλοβενίας (4η θέση), αφίχθη στο «Ελ. Βενιζέλος» λίγο μετά τις 23:30, μαζί με την οικογένεια του.

Ο Σλοβένος άσος θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» στο κλειστό του Ρέντη, όπου θα γνωρίσει τους νέους συμπαίκτες του και θα ξεκινήσει τη σκληρή δουλειά για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Κατά την άφιξη του στη χώρα μας, ο νέος διαγώνιος των Πειραιωτών, δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Ανυπομονώ να συναντήσω τους νέους μου συμπαίκτες, τον προπονητή, σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο στην Ευρώπη. Με όποιον και να μιλήσω, μου λέει ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι φανταστικός, οπότε περιμένω πώς και πώς να τους δω στο γήπεδο, να μας βοηθούν να παίρνουμε τις νίκες και ελπίζω, να κάνουμε το καλύτερο για αυτούς, όπως και αυτοί για την ομάδα».

Την άλλη βδομάδα και συγκεκριμένα, το διάστημα 21-23/9, ο Ολυμπιακός θα δώσει μία σειρά δυνατών φιλικών στην Ιταλία, κόντρα σε Ταράντο, Τόνο Καλίπο και Καστελάνα Γκρότε. Στις 6/10 και 7/10, η ομάδα του Αλμπέρτο Τζουλιάνι θα δώσει δύο «τεστ» στη Σύρο, κόντρα στον Φοίνικα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x