Βόλεϊ

Ενισχύθηκε με Γενιτσαρίδη ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση της Μαρίας Γενιτσαρίδου, με την 27χρονη διεθνή ακραία να επιστρέφει στην Ελλάδα μετά το πέρασμά της από την Γερμανία.

Σε μια ακόμη προσθήκη ενόψει της δύσκολης σεζόν που ακολουθεί σε Ελλάδα και Ευρώπη προχώρησε ο Ολυμπιακός, με τους Πειραιώτες να ανακοινώνουν την απόκτηση της Μαρίας Γενιτσαρίδου.

Η 27χρονη ακραία, είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε στη Θέτιδα Βούλας αλλά και στο εξωτερικό, με το πέρασμά της από το NCAA να είναι εντυπωσιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Μαρία Γενιτσαρίδη. Η διεθνής ακραία (ημ.γέννησης, 3/6/1994), υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου μας».

Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Μαρία Γενιτσαρίδη ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Ολυμπιακού για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και εύχομαι να έχουμε μια άψογη συνεργασία. Είμαι ιδιαίτερα ανυπόμονη για τη φετινή σεζόν και έτοιμη να δώσω το 100% για την επίτευξη των στόχων της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τέλος εύχομαι υγεία σε όλες τις αθλήτριες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x