Βόλεϊ

Ολυμπιακός-Φοίνικας Σύρου: Ψάχνουν ανατροπή οι «ερυθρόλευκοι», για την πρόκριση οι «πειρατές»

Την ανατροπή ψάχνει ο Ολυμπιακός κόντρα στον Φοίνικα Σύρου στου Ρέντη (21:30, EPT3) ώστε να προκριθεί στον τελικό του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» μετά το 3-1 υπέρ των νησιωτών στο πρώτο ματς.

Ολυμπιακός και Φοίνικας Σύρου τίθενται απόψε αντιμέτωποι στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» (21:30 EPT3, sport-fm.gr) στο πλαίσιο του δεύτερου ημιτελικού του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς».

Η ομάδα του Πειραιά, αναζητά την μεγάλη ανατροπή μετά το 3-1 της Σύρου ώστε να είναι αυτή που θα πάρει την πρόκριση στον τελικό, αλλά για να γίνει αυτό χρειάζεται καθαρή νίκη η οποία θα οδηγήσει το ματς στο «χρυσό σετ».

Από την άλλη μεριά η ομάδα του Aλεξάνταρ Σένισιτς, δείχνει αναγεννημένη και θέλει να αποδείξει ότι η νίκη με στο πρώτο παιχνίδι δεν αποτελεί σύμπτωση αλλά αποτελεί το σύνθημα της αντεπίθεσης.

Αυτή θα είναι η τέταρτη φορά στη διάρκεια της σεζόν που θα συναντηθούν οι δύο ομάδες, με τον Ολυμπιακό να διατηρεί «βραχεία» κεφαλή στις νίκες έχοντας επικρατήσει μέχρι τώρα δύο φορές στο πρωτάθλημα. Την πρώτη η ομάδα του Αλμπέρτο Τζουλιάνι επικράτησε 3-0 σετ για τη 2η αγωνιστική της Volley League, ενώ τη δεύτερη πέρασε από το «Δημήτρης Βικέλας» της Σύρου κερδίζοντας στο τάι μπρέικ (2-3).

Ο λίμπερο του Ολυμπιακού Δημήτρης Τζιάβρας ανέφερε με δηλώσεις του πριν τον δεύτερο ημιτελικό:

«Είναι, ίσως, το πρώτο παιχνίδι φέτος, που πρέπει να αντιμετωπίσουμε σαν… τελικό και είμαστε με την πλάτη στον τοίχο, λόγω του κακού πρώτου αποτελέσματος στη Σύρο. Παρόλα αυτά, έχουμε την ποιότητα και την ικανότητα να γυρίσουμε υπέρ μας την κατάσταση και να βρεθούμε εμείς στον τελικό της διοργάνωσης του League Cup. Φέτος, έχουμε το απολυτό των νικών στην έδρα μας και αυτό, μαζί με τον κόσμο μας, πιστεύω ότι είναι ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα στην προσπάθεια που θα κάνουμε, για να προκριθούμε»

Για το ματς μίλησε και ο κεντρικός του Φοίνικα, Γιώργος Παπαλεξίου:

«Ο Ολυμπιακός είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Εμείς δεν θεωρώ ότι πρέπει να κοιτάξουμε τα δύο σετ της πρόκρισης, αλλά να πραγματοποιήσουμε άλλη μία καλή εμφάνιση, όπως κάναμε στο πρώτο παιχνίδι και στο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Από κει και πέρα εύχομαι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αγωνιστικά χρειάζεται η μέγιστη συγκέντρωση για να αντιμετωπίσουμε τους παίκτες του Ολυμπιακού. Το σερβίς τους είναι ένα πολύ δυνατό στοιχείο, ενώ θα τους βοηθήσει το γήπεδο και ο κόσμος τους, όπως βοήθησε και εμάς. Οπότε χρειάζεται απόλυτη συγκέντρωση»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x