Βόλεϊ

Έντονο ενδιαφέρον της Χεμπάρ για Τζουλιάνι-Αποφασίζει ο Ολυμπιακός

Για την πρόσληψη του Αλμπέρτο Τζουλιάνι ενδιαφέρεται η βουλγαρική Χεμπάρ, με τον Ολυμπιακό να καλείται να αποφασίσει άμεσα για το μέλλον του Ιταλού τεχνικού.

«Σειρήνες» από Βουλγαρία για τον Αλμπέρτο Τζουλιάνι!

Όπως αναφέρουν Μέσα από τη γειτονική χώρα η Χεμπάρ έχει ψηλά στη λίστα της τον Ιταλό προπονητή για τον οποίο μάλιστα φαίνεται να έχει καταθέσει πρόταση ώστε να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία.

Ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι έχει συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο με την ομάδα του Πειραιά η οποία θα πρέπει να δώσει το «πράσινο» φως για τις εξελίξεις, μιας και ο σχεδιασμός ενόψει της νέας χρονιάς έχει ξεκινήσει.

Να σημειωθεί ότι η Χέμπαρ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή καθώς έχασε το πρωτάθλημα από την Νεφτοχιμίκ Μπουργκάς του πρώην προπονητή του Άθλου Ορεστιάδας, Ατανάς Πετρόφ.

Μάλιστα η ομάδα της Βουλγαρίας φαίνεται να κινήθηκε και για την απόκτηση του τεχνικού του ΠΑΟΚ, Γιόσκο Μιλεκόνσκι, όμως ο Βορειομακεδόνας είχε ήδη συμφωνήσει να παραμείνει στον πάγκο του «δικεφάλου του βορρά» και τη νέα σεζόν.

Θυμίζουμε ότι ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι έχει ήδη ανακοινωθεί ότι θα αναλάβει την εθνική ομάδα της Τουρκίας ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2023 στο οποίο θα τεθεί αντιμέτωπος με την Ελλάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x