Βόλεϊ

Ολυμπιακός-Μίλων: Ερυθρόλευκη επιβεβαίωση ή «μπαμ»;

Ολυμπιακός και Μίλων κοντράρονται με στόχο το 3-2, το οποίο δίνει εισιτήριο για τον τελικό της Volleyleague, όπου περιμένει ο Παναθηναϊκός.

Ολυμπιακός ή Μίλων; Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται (17:00, ΕΡΤ3) στο «Μελίνα Μερκούρη» τους Νεοσμυρνιώτες και η ομάδα που θα επικρατήσει θα κάνει το 3-2 και παράλληλα θα σφραγίσει εισιτήριο για τους τελικούς της VolleyLeague. Όπου περιμένει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έβγαλε νοκ άουτ τον ΠΑΟΚ με 3-1 στη σειρά.

Οι Πειραιώτες τα έχουν βρει δυσκολότερα απ’ όσο αναμενόταν κόντρα στον Μίλωνα, ο οποίος με την παρουσία του έχει κερδίσει τον σεβασμό, καθώς εντός έδρας πήρε και τα δύο ματς με 3-0 στη σειρά, με αποτέλεσμα να έχει φτάσει πιο κοντά από ποτέ σε πρόκριση στους τελικούς. Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 στο πρώτο ματς και 3-1 στο 3ο.

«Το παιχνίδι της Δευτέρας είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Προφανώς δεν είμαστε ικανοποιημένοι με την απόδοσή μας αλλά το πιο σημαντικό είναι να πάρουμε τη νίκη για να περάσουμε στους τελικούς του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας έχει μεγάλο κίνητρο για το συγκεκριμένο ματς και είμαι σίγουρος ότι θα δείξουμε το καλύτερό μας πρόσωπο, βάσει των δυνατοτήτων μας τις οποίες δείξαμε πολλές φορές στη διάρκεια της σεζόν. Δεν είμαστε χαρούμενοι με τα όσα συνέβησαν αυτή την περίοδο αλλά τώρα αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να πάρουμε το αυριανό ματς για να βρεθούμε στους τελικούς», ανέφερε ο Ντανιέλ Καστελάνι.

Ο Σάκης Ψάρρας τόνισε: «Έχουμε μία γλυκιά προσμονή για τον πέμπτο ημιτελικό που στην πραγματικότητα έχει τον χαρακτήρα τελικού. Είναι η πρώτη φορά που ο Μίλωνας φτάνει τόσο κοντά σε τελικούς της Volley League. Εχουμε αρχίζει να διαβάζουμε ακόμα καλύτερα τον αντίπαλο μας. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε αποτέλεσμα. Θα προσπαθήσουμε να χαλάσουμε την υποδοχή του Ολυμπιακού και πιστεύω πως εκτός από το σερβίς μας, το κλειδί της νίκης θα είναι τα ποσοστά στην επίθεση ή με καλές συνθήκες ή με ψηλή μπάλα. Εδώ που φτάσαμε όλα είναι πιθανά. Στόχος μας είναι να έχουμε επίθεση πάνω από 50% και στις "χαλασμένες" μπάλες ή στην κόντρα επίθεση να έχουμε επίθεση πάνω από 40%».

Ο Ραφαήλ Κουμεντάκης είπε: «Είναι πολύ κομβικό και σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας, θα παίξουμε με τον κόσμο μας, στο γήπεδο μας και θέλουμε τη νίκη. Ο Μίλωνας είναι μια ομάδα η οποία μας έχει βάλει πολύ δύσκολα, είναι αξιοσέβαστη και αύριο θα τα δώσουμε όλα για να πάμε στους τελικούς».

Σε 19 αγώνες ο Ολυμπιακός έχει 16 νίκες και ο Μίλων έχει 3 νίκες.

Διαιτητές: Kουτσούλας, Μυλωνάκης. Παρατηρητής: Ράπτης. Επόπτες: Παπαθανασίου, Χατζηβασιλείου. Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x