Βόλεϊ

Ιντάλγκο στο sport-fm.gr: «Μας έδωσε ώθηση ο κόσμος μας, είμαστε πολύ χαρούμενοι για την πρόκριση»

Για την στήριξη του κόσμου αλλά και τη μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού στους «16» του CEV Challenge Cup μίλησαν στο sport-fm.gr ο Σαλβαδόρ Ιντάλγκο και ο Δημοσθένης Λινάρδος.

Ο Σαλβαδόρ Ιντάλγκο και ο Δημοσθένης Λινάρδος, μίλησαν στο sport-fm.gr για την δεύτερη νίκη απέναντι στην Κομάρνο με 3-0 σετ και τη μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού στη φάση των «16» του Challenge Cup.

Aμφότεροι, αναφέρθηκαν στο δυναμικό «παρών» του κόσμου στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» αλλά και στην διατήρηση του αήττητου του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μεταξύ άλλων ο Έλληνας κεντρικός της ομάδας του Αλμπέρτο Τζουλιάνι, έθεσε ως στόχο την συνέχεια των καλών εμφανίσεων ενώ αναφέρθηκε και στο επικείμενο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Volley League στις 26 Νοεμβρίου στο κλειστό του Αγίου Θωμά, με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν στο sport-fm.gr και τον Γιώργο Ζαχαρίου:

Σαλβαδόρ Ιντάλγκο:
Για το ματς και την πρόκριση: «Παίξαμε εξαιρετικά. Στο πρώτο σετ καταστρέψαμε το παιχνίδι τους ολοκληρωτικά, όμως στο δεύτερο χαλαρώσαμε καθώς μας επηρέασε η διαφορά από το πρώτο, ωστόσο το σημαντικότερο είναι ότι περάσαμε στην επόμενη φάση.

Τα παιδιά που μπήκαν στο τρίτο σετ βοήθησαν πάρα πολύ και έπαιξαν σαν να ήταν οι βασικοί. Πήραμε πολλές λύσεις από τον πάγκο. Όλοι παίξαμε εξαιρετικά και ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι. Είμαστε χαρούμενοι που θα αντιμετωπίσουμε καλές ομάδες στον επόμενο γύρο του Challenge Cup.»


Για την στήριξη του κόσμου: «Ήταν υπέροχοι και πολλοί «ανεβασμένοι». Όταν πήγα στην γραμμή του σερβίς και το παιχνίδι είχε δυσκολέψει, ειδικά στο δεύτερο σετ που δεν πηγαίναμε πολύ καλά, ήταν από πάνω για να με υποστηρίξουν. Εύχομαι στο μέλλον να παίζουμε σε γεμάτο γήπεδο, και γνωρίζω ότι για να γίνει αυτό θα πρέπει να παίζουμε καλά και θα είναι υπέροχο το να έχουμε δίπλα μας τους φιλάθλους για να μας στηρίζουν.»

Δημοσθένης Λινάρδος:
«Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι και χρειαζόταν πολλή συγκέντρωση, καθώς έπρεπε να είμαστε αυτοί που θα μπαίναμε αποφασισμένοι για να πετύχουμε τον στόχο μας και να συνεχίσουμε στην επόμενη φάση. Έχουμε δύσκολη συνέχεια, μιας και την επόμενη εβδομάδα ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, που είναι μια πολύ καλή ομάδα και πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε με αυτόν τον ρυθμό θα έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα που είναι οι νίκες.»

Για το δεύτερο σετ που η Κομάρνο πίεσε τον Ολυμπιακό: «Eίναι φυσιολογικό όταν παίρνεις το πρώτο σετ με μεγάλη διαφορά, να μπαίνεις κάπως ασυγκέντρωτος στο δεύτερο. Το θέμα είναι ότι στο τέλος μίλησαν, η εμπειρία, η αυτοσυγκέντρωση και το πάθος μας και πήραμε την πρόκριση. Το χαρήκαμε όλοι γιατί έγινε και ροτέισον και ήρθε μια πολύ σημαντική και η καθαρή νίκη.»

Για την στήριξη του κόσμου ανέφερε: «Ευχαριστούμε όσους ήταν απόψε εδώ παρότι είναι καθημερινή, και γενικότερα για την στήριξη τους σε αυτή την τεράστια προσπάθεια που κάνουμε.

Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα, να βγαίνεις για ζέσταμα να βλέπεις ένα γεμάτο γήπεδο και να παίρνεις τον παλμό της κερκίδας. Είτε αγωνιζόμαστε εντός είτε εκτός Ελλάδας, τα γήπεδα είναι γεμάτα, και αυτό είναι πολύ καλό. Και για το άθλημα και για τα μικρά παιδιά τα οποία εμπνέουμε να ασχοληθούν με το άθλημα.»


Για τους στόχους του Ολυμπιακού: «Κοιτάμε μόνο τις νίκες. Δεν κοιτάμε ποιος είναι ο αντίπαλος και τι όνομα κουβαλά. Προσπαθούμε να τους σεβόμαστε όλους καθώς αυτό μας βοηθά να μένουμε συγκεντρωμένοι και να δίνουμε τον καλύτερο δυνατό του εαυτού μας για να φθάνουμε στη νίκη.»

Τέλος ο Δημοσθένης Λινάρδος μίλησε για το επόμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πήγασο Πολίχνης που διεξάγεται στο κλειστό του Ρέντη στις 19 Νοεμβρίου για την 6η αγωνιστική της Volley League.

«Είναι μια πολύ καλή ομάδα και στην Πολίχνη αγαπούν το βόλεϊ και αυτό το ξέρω γιατί έχω παίξει εκεί. Θα έρθουν εδώ να παίξουν απέναντι σε εμάς, δεν έχουν να χάσουν τίποτα, το είδαμε και στην Ορεστιάδα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κερδίσουμε, ώστε να προετοιμαστούμε μετά κατάλληλα για το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x