Βόλεϊ

Πάει Σύρο για τα δυο φιλικά με Φοίνικα ο Ολυμπιακός

Αναχωρεί αύριο (29/9) το πρωί για την Σύρο και τα δύο, αντί για τρία που ήταν αρχικά προγραμματισμένα, φιλικά ματς με τον Φοίνικα η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού.

Με προορισμό τη Σύρο θα αναχωρήσει, από το λιμάνι του Πειραιά το πρωί της Τετάρτης (29/9) η αποστολή της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού, η οποία θα αντιμετωπίσει σε δυο φιλικές αναμετρήσεις τον Φοίνικα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, το αρχικό πρόγραμμα που προέβλεπε τριάδα φιλικών διαφοροποιήθηκε, καθώς οι δυο ομάδες δεν θα αναμετρηθούν την Τετάρτη (29/9), με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν προπόνηση στη Σύρο.

Ενώ την Πέμπτη (30/9) στις 17:30 θα δοθεί το πρώτο φιλικό και την Παρασκευή (1/10) στις 12:00 το δεύτερο.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης θα έχει για πρώτη φορά από την ημέρα έναρξης της προετοιμασίας όλους τους αθλητές στη διάθεσή του, αφού ενσωματώθηκαν οι διεθνείς Άλεν Παγένκ και Πάβλε Πέριτς.

Η αποστολή των Πειραιωτών για το νησί των Κυκλάδων αποτελείται από τους: Άλεν Παγένκ, Δημήτρη Χαραλαμπίδη, Κώστα Στιβαχτή, Νίκολα Μιγιαήλοβιτς, Ανδρέα Ανδρεάδη, Χέρμανς Έγκλεσκαλνς, Δημήτρη Ζήση, Σταύρο Κασαμπαλή, Νίκο Ζουπάνη, Ηρακλή Παπαδόπουλο, Δημήτρη Τζιάβρα, Ανέστη Δαλακούρα, Πάβλε Πέριτς και Δημήτρη Εφραιμίδη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x