Βόλεϊ

Διπλή ενίσχυση για Ολυμπιακό με Όλμπρεχτ και Μπελ - Μένει η Σάλας

Η Βελγίδα κεντρικός Φρέγια Όλμπρεχτ και η Αμερικανίδα διαγώνια Καθ Μπελ βρίσκονται κοντά στον Ολυμπιακό, με τις «ερυθρόλευκες» να κρατούν όπως όλα δείχνουν και την Βίλμα Σάλας.

Στο πρόσωπο της 31χρονης Φρέγια Όλμπρεχτ με το εντυπωσιακό σωματότυπο φαίνεται πως βρήκε ο Ολυμπιακός την κεντρικό που έψαχνε για να πλαισιώσει με τον καλύτερο τρόπο τις Γιώτα και Εμμανουηλίδου. Οι Πειραιώτες φέρνουν την Βελγίδα ύψους 1,86 στου Ρέντη με το βιογραφικό της να λέει πολλά. Γαλλία, Ιταλία, Ιαπωνία, Τουρκία, Πολωνία, αρκετές ατομικές διακρίσεις, πρωταθλήματα, κύπελλα αλλά και Champions League!

Με πλούσια εμπειρία σε Κορέα, Πουέρτο Ρίκο, Τουρκία, Κίνα, Φιλιππίνες και Πουέρτο Ρίκο, η Αμερικανίδα Καθ Μπελ είναι διαγώνια που έψαχναν και βρήκαν οι «ερυθρόλευκες» με στόχο την επιστροφή στους τίτλους. Στα 29 της χρόνια και με ύψος 1,90, ξεχωρίζει για τα δυνατά της χτυπήματα και ουσιαστικά είναι μια κίνηση που ανεβάζει τον πήχη.

Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός μέσα σε όλες αυτές τις ανακατατάξεις, επέλεξε να κρατήσει στο ρόστερ της επόμενης σεζόν την Βίλμα Σάλας. Η Κουβανή ακραία φέρεται να είχε και πρόταση από την ΑΕΚ με περισσότερα χρήματα, ωστόσο επέλεξε να μείνει στον Πειραιά.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x