Βόλεϊ

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Τα εισιτήρια για τον πρώτο ημιτελικό του Challenge Cup

Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια για τον πρώτο ημιτελικό του Challenge Cup ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, που θα γίνει στο κλειστό του Ρέντη.

Τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον πρώτο... ευρωπαϊκό ημιτελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο του Challenge Cup.

Το πρώτο ματς θα γίνει στο κλειστό του Ρέντη την ερχόμενη Τρίτη (7/2) στις 20:00, με τα εισιτήρια να ξεκινούν από 10 ευρώ και να φτάνουν ως 50.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., για τον πρώτο ημιτελικό του CEV Challenge Cup στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη» (Τρίτη 7/2, 20:00), με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, ενημερώνει τους φιλάθλους και τα Μέλη του για τα εξής:

Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τετάρτη (1/2) στις 10:00 και θα πραγματοποιείται από το γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από θύρα 19-Εμπορική Στοά) καθημερινά και ώρες 10:00-18:00.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 10€ (κεντρική κερκίδα), 20€ (VIP), 30€ court seats (δεύτερη σειρά), 50€ court seats (πρώτη σειρά).

*Στον πρώτο ημιτελικό του CEV Challenge Cup στο κλειστό του Ρέντη, δεν ισχύει η Κάρτα Μέλους, παρά μόνο τα εισιτήρια διαρκείας του βόλεϊ
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x