Βόλεϊ

Με Έλληνες διαιτητές ο πρώτος ημιτελικός «αιωνίων» στο Challenge Cup

Έλληνες διαιτητές ορίστηκαν στον πρώτο ημιτελικό του Challenge Cup ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Έλληνες διαιτητές εμπιστεύτηκε η ευρωπαϊκή ομοσπονδία βόλεϊ για τον πρώτο ημιτελικό του Challenge Cup ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου στις 20:00 στο κλειστό του Ρέντη, με ελληνικό δίδυμο στον έλεγχο του ματς.

Συγκεκριμένα, πρώτος διαιτητής θα είναι ο Αλέξανδρος Μυλωνάκης και δεύτερος ο Νίκος Φραγκάκης.

Στη ρεβάνς, που θα γίνει στον Άγιο Θωμά, πρώτος διαιτητής θα είναι ο Επαμεινώντας Γεροθόδωρος και δεύτερος ο Αλέξανδρος Αβραμίδης.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Volley League: «Να σφυρίξουν διαιτητές σε αγώνες ομάδων από την ίδια χώρα είναι κάτι σπάνιο και έχει συμβεί στο παρελθόν σε αγώνες μεταξύ Ιταλικών ομάδων.

Πρόκειται για άλλη μία επιβράβευση της Ελληνικής διαιτησίας, με τους Έλληνες ρέφερι να έχουν αποδείξει επί σειρά ετών ότι μπορούν να διαχειριστούν αγώνες με ιδιαίτερες συνθήκες, με την πρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (C.E.V.), κ. Ζόριτσα Μπιέλιτς να δείχνει για άλλη μία φορά την εμπιστοσύνη της προς τους Έλληνες διαιτητές, οι οποίοι θεωρούνται από τους κορυφαίους της Ευρώπης και του κόσμου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x