Βόλεϊ

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Ιστορικός ευρωπαϊκός ημιτελικός «αιωνίων» στου Ρέντη!

Πράξη πρώτη στο κλειστό του Ρέντη: Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μετρούν τις δυνάμεις τους στον πρώτο ημιτελικό του Challenge Cup.

Μεγάλο ντέρμπι με φόντο τον τελικό του Challenge Cup! Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μετρούν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά στην ιστορία στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο πρώτος ημιτελικός θα διεξαχθεί σήμερα (Τρίτη 7/2) στις 20:00, στο κλειστό του Ρέντη. H ρεβάνς έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τετάρτη (15/2) στις 19:00. Τα δύο παιχνίδια θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από την Cosmote TV, ραδιοφωνικά από τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και από το sport-fm.gr.

Ο Ολυμπιακός, που θα φιλοξενήσει το πρώτο παιχνίδι, θα παραταχθεί χωρίς αγωνιστικά προβλήματα. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας της Volley League, στο +8 από τους «πράσινους» και προέρχονται από την άνετη νίκη επί του Αριστοτέλη Σκύδρας.

Ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι δήλωσε για το παιχνίδι: «Είναι ένα παιχνίδι με βαθιά συναισθήματα και για τις δύο πλευρές, τόσο για εμάς, όσο και για τον αντίπαλο. Πιστεύω στους παίκτες μου, όμως χρειάζεται απόλυτη συγκέντρωση. Θέλουμε, με τη βοήθεια των φιλάθλων μας, να κάνουμε το πρώτο βήμα που χρειαζόμαστε, ώστε να αποκτήσουμε προβάδισμα πρόκρισης στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης, τον τελικό».

Ο Παναθηναϊκός, από την άλλη, δίνει για δεύτερη σερί χρονιά το «παρών» στον ημιτελικό της διοργάνωσης και θέλει να προχωρήσει, αυτή τη φορά, ως το τέλος. Προέρχεται από την ήττα από τον Φοίνικα Σύρου και ψάχνει αντίδραση στο μεγάλο ντέρμπι, για να πάρει προβάδισμα πρόκρισης. Η προετοιμασία των «πράσινων» ολοκληρώθηκε με ένα πρόβλημα τραυματισμού, αυτό του Φερνάντο Ερνάντεζ. Ο Κουβανός είναι αμφίβολος για το παιχνίδι και ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος θα αποφασίσει τελευταία στιγμή για τη συμμετοχή του.

Εκ μέρους των παικτών του «τριφυλλιού», ο Λούκας Ρανγκέλ δήλωσε: «Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά φτάνουμε στα ημιτελικά του Challenge Cup. Θέλουμε την πρόκριση στους τελικούς και θα παλέψουμε σκληρά για να την πετύχουμε αρχής γενομένης από αύριο. Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό είναι πάντα μια δυνατή μάχη. Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα που θα μας φέρει σε πλεονεκτική θέση ενόψει της ρεβάνς στην έδρας μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x