Βόλεϊ

Ανανέωσε και ο Κωνσταντινίδης με τον Ολυμπιακό

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίζεται και τη νέα σεζόν ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης.

Και ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης συνεχίζει τη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να χτίζουν την ομάδα ενόψει της νέας σεζόν, επισημοποιώντας την επέκταση της συνεργασίας τους με τον διεθνή λίμπερο.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη. Ο διεθνής λίμπερο υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου.

Η δήλωση του Δημήτρη Κωνσταντινίδη: "Είναι μεγάλη η χαρά και η ικανοποίηση που συνεχίζω για δεύτερη χρονιά στην ομάδα του Ολυμπιακού. Είχαμε μια σπουδαία σεζόν πέρυσι, με τρομερές στιγμές, η οποία όμως μας άφησε μια πικρή γεύση στο τέλος, λόγω της απώλειας του πρωταθλήματος. Όσον αφορά στη νέα σεζόν, η ομάδα χτίζεται, ώστε να πρωταγωνιστήσει πάλι σε Ελλάδα και Ευρώπη. Με σωστή δουλειά, υπομονή και πολλή όρεξη, στοχεύουμε να την επαναφέρουμε εκεί που της αξίζει, στην κορυφή! Καλό καλοκαίρι σε όλους, τα λέμε σύντομα"».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x