Βόλεϊ

«Πετάει» την Τρίτη (5/10) για Βοσνία ο Ολυμπιακός

Με πλήρη αποστολή θα αναχωρήσει αύριο το πρωί η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού, για το εκτός έδρας ματς με την Μλάντοστ Μπρτσκο.

Στους ρυθμούς της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων για τη φετινή σεζόν και της ευρωπαϊκής πρεμιέρας, που περιλαμβάνει την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μλάντοστ Μπρτσκο κινείται η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την νταμπλούχο Βοσνίας την Τετάρτη (6/10) στις 19:00 στο πλαίσιο του 1ου προκριματικού γύρου του Champions League. Στόχος η νίκη που θα τους δώσει το προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Ρέντη την Τετάρτη (13/10) στο «Μελίνα Μερκούρη».

Η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει το πρωί της Τρίτης (5/10), αεροπορικώς για το Βελιγράδι και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στο Μπρτσκο.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό των Πειραιωτών, Δημήτρη Καζάζη ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το πρώτο παιχνίδι της σεζόν απαρτίζεται από τους: Άλεν Παγένκ, Δημήτρη Χαραλαμπίδη, Κώστα Στιβαχτή, Νίκολα Μιγιαήλοβιτς, Ανδρέα Ανδρεάδη, Χέρμανς Έγκλεσκαλνς, Δημήτρη Ζήση, Σταύρο Κασαμπαλή, Νίκο Ζουπάνη, Ηρακλή Παπαδόπουλο, Δημήτρη Τζιάβρα, Ανέστη Δαλακούρα, Πάβλε Πέριτς και Δημήτρη Εφραιμίδη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x