Βόλεϊ

Σφράγισε την πρόκριση: Στα προημιτελικά του CEV Cup o Ολυμπιακός!

O Ολυμπιακός πήρε τα δύο πολυπόθητα σετ κόντρα στη Ντούκλα Λίμπερετς και σφράγισε την πρόκριση στα προημιτελικά του CEV Cup. Στη συνέχεια έφτασε και στη νίκη, επικρατώντας 3-1 σετ.

Στα προημιτελικά του CEV Cup ο Ολυμπιακός!

Οι «ερυθρόλευκες» πήραν τα δύο πολυπόθητα σετ κόντρα στην Ντούκλα Λίμπερετς στην Τσεχία, μετά το 3-0 του πρώτου παιχνιδιού που διεξήχθη την προηγούμενη εβδομάδα στο «Μελίνα Μερκούρη», και εξασφάλισε την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Εκεί θα αγωνιστούν οι τέσσερις ομάδες από τα playoffs του CEV Cup και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι από το Champions League.

Το σύνολο του Λορέντσο Μιτσέλι κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση του πρώτου σετ με 25-22, ενώ πήρε και το δεύτερο με 25-23, με το υπόλοιπο της αναμέτρησης να αποτελεί τυπική διαδικασία.

Στο τρίτο σετ, η Ντούκλα κατάφερε να πάρει από την αρχή το προβάδισμα, κάτι που το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο, φτάνοντας στην κατάκτησή του με 25-20. Ωστόσο, η ομάδα του Πειραιά μπήκε αποφασισμένη να τελείωσει το ματς, κάτι που κατάφερε να κάνει με ευκολία στο τέταρτο σετ, παίρνοντας μία άνετη νίκη-πρόκριση με 3-1.

Τα σετ (1-3): 22-25, 23-25, 25-20, 18-25

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x