Βόλεϊ

Απίθανος Τζούριτς: Τέσσερα πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό, όλα με μειονέκτημα έδρας και 3-1 στις νίκες

Ο Μίταρ Τζούριτς κατέκτησε το τέταρτο πρωτάθλημα της καριέρας του με τον Ολυμπιακό και αυτό με μειονέκτημα έδρας!

Την κατάκτηση του 32ου πρωταθλήματος της ιστορίας του στο βόλεϊ πανηγυρίζει ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 3-2 σετ στου Ρέντη, κάνοντας το 3-1 στη σειρά των τελικών της Volley League.

Ένας εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών της φετινής, άκρως επιτυχημένης, σεζόν για τον Ολυμπιακό ήταν μεταξύ άλλων και ο Μίταρ Τζούριτς. Ο διεθνής με την Εθνική Ελλάδας κεντρικός, επέστρεψε στο λιμάνι έπειτα από 12 χρόνια και κατέκτησε το τέταρτο πρωτάθλημα της καριέρας του με τους ερυθρόλευκους πραγματοποιώντας μια ονειρεμένη σεζόν.

Μπορεί ο σπουδαίος κεντρικός των Πειραιωτών να τέθηκε νοκ άουτ λόγω τραυματισμού στο τρίτο σετ, όμως αυτός ο τίτλος απότελεί ορόσημο για τον ίδιο!



Και αυτό γιατί ο Τζούριτς έχει κατακτήσει όλα του τα πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό, όταν οι Πειραιώτες είχαν μειονέκτημα έδρας!

Συγκεκριμένα τη σεζόν 2008/09 αλλά και την επόμενη ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα απέναντι στον Παναθηναϊκό επικρατώντας 3-1 στη σειρά των τελικών.

Την τελευταία του χρονιά με τα ερυθρόλευκα και πριν αποχωρήσει για να αγωνιστεί για πρώτη φορά με την Τρεντίνο ο Τζούριτς κατέκτησε ξανά το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό σε συγκλονιστικούς τελικούς κόντρα στον σπουδαίο, εκείνη την περίοδο, Ηρακλή και πάλι με 3-1 στη σειρά!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x