Βόλεϊ

Στη Ρουμανία για το πρώτο ματς των «8» του CEV Cup ο Ολυμπιακός

Την πρώτη μάχη για τους «8» του CEV Cup απέναντι στην Ταργκοβίτσε θα δώσει σήμερα (Τετάρτη 22/2) στη Ρουμανία η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού.

Στη Ρουμανία για το ματς των «8» του CEV Cup με την Ταργκοβίτσε βρίσκεται η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκες» θα δώσουν εκτός έδρας το πρώτο δύσκολο ματς με τη ρουμανική ομάδα σήμερα (Τετάρτη 22/2) στις 18:00, στοχεύοντας στο θετικό αποτέλεσμα που θα ανοίξει τον δρόμο για την πρόκριση στον Πειραιά.

Η Ταργκόβίτσε βρέθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης μετά την κατάκτηση της τρίτης θέσης στους ομίλους του Champions League.

Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη την άλλη Πέμπτη (2/3) στο κλειστό του Ρέντη.

Ο Λορέντζο Μιτσέλι δήλωσε στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού: «Είμαστε πολύ θετικοί και αισιόδοξοι. Ξέρουμε, ότι πρέπει να παίξουμε στο καλύτερό μας επίπεδο και η σειρά θα ολοκληρωθεί την άλλη Πέμπτη, στο δικό μας γήπεδο. Πρέπει, λοιπόν, να κάνουμε ένα μεγάλο ματς αύριο, με συγκέντρωση. Επιτέλους, έχω όλες τις παίκτριες μου στην προπόνηση και είμαστε έτοιμοι, να αντιμετωπίσουμε την Ταργκοβίτσε».

Εκ μέρους των παικτριών, η Τζίνα Λαμπρούση είπε: «Η ομάδα μας έχει φτάσει στις οκτώ καλύτερες ομάδες και θέλουμε πολύ να κάνουμε ακόμη ένα βήμα στην Ευρώπη! Θα επιδιώξουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, κυνηγάμε τη νίκη απέναντι σε μια ανταγωνιστική ομάδα, θα τα δώσουμε όλα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x