Βόλεϊ

Μάχη με Ροζελάρε ο Ολυμπιακός

Το ταξίδι στα «αστέρια» του Τσάμπιονς Λιγκ βόλεϊ ανδρών συνεχίζεται για τον Ολυμπιακό, ο οποίος στις 21:30 αντιμετωπίζει τη Ροζελάρε στο Βέλγιο για την τέταρτη αγωνιστική.

Δύσκολη μάχη για τον Ολυμπιακό την Τετάρτη. Στις 21:30, οι κάτοχοι του Challenge Cup αντιμετωπίζουν την Κνακ Ροζελάρε στο Βέλγιο για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ βόλεϊ ανδρών. Μετά την άνετη επικράτηση (3-1 σετ) κόντρα στον Παναθηναϊκό στο «Μελίνα Μερκούρη», οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στόχο την πρώτη τους νίκη στη φετινή κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση μετά από τρεις ήττες.

Ο Ντανιέλ Καστελάνι τόνισε πως: «Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς στην Ευρώπη. Κάναμε πρόοδο στο Champions League. Κι αυτός ο αγώνας είναι κρίσιμος για τις προσδοκίες μας, να συνεχίσουμε στα ευρωπαϊκά Κύπελλα».

Ο Αλέν Παγένκ συμπλήρωσε πως: «Άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι έρχεται στο Βέλγιο, όπως είδαμε και στο γήπεδό μας, αλλά θα βάλουμε τα δυνατά μας και θα αφήσουμε την καρδιά μας στο γήπεδο για να προσπαθήσουμε να νικήσουμε και να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε στην Ευρώπη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x