Βόλεϊ

Άνετος Ολυμπιακός «κατάπιε» τη Θέτιδα και πήρε το προβάδισμα για τους τελικούς

Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στη Θέτιδα και με μια εμφατική εμφάνιση επικράτησε 3-0 σετ στο κλειστό του Ρέντη κάνοντας το πρώτο βήμα πρόκρισης στους τελικούς

Αποφασισμένος για τους τελικούς και 1-0 τη Θέτιδα ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκες» δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα κόντρα στην ομάδα της Βούλας και με μεγάλες πρωταγωνίστριες τις Κούμπουρα και Μλεϊνκοβα, επικράτησαν 3-0 σετ στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» και πάνε στο δεύτερο ματς για να τελειώσουν τη δουλειά!

H ομάδα του Λορέντσο Μιτσέλι επέβαλε από την αρχή τον ρυθμό της στο ματς και κατάφερε να προηγηθεί άμεσα με διαφορές οκτώ και εννέα πόντων και να φτάσει στο 1-0 με το επιβλητικό 25-14.

Στο δεύτερο σετ το μοτίβο παρέμεινε το ίδιο με την ομάδα του Πειραιά να κάνει σμπαράλια την υποδοχή της Θέτιδος και να φτάνει στο 2-0 με το εντυπωσιακό +10 (25-15).

Οι φιλοξενούμενες πάλεψαν με όλη τους την ψυχή στο τρίτο σετ δυσκολεύοντας αρκετά τις Κυπελλούχες Ελλάδας, οι οποίες δεν πτοήθηκαν από την αντίσταση που προέβαλαν οι φιλοξενούμενες φτάνοντας έτσι στην ανατροπή και στο τελικό 25-20.


Τα σετ: 25-14, 25-15. 25-20

Περισσότερα σε λίγο...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x