Βόλεϊ

Ολυμπιακός-Ζιράατ: Ψάχνουν αντίδραση κόντρα στην πρωταθλήτρια Τουρκίας οι «ερυθρόλευκοι»

Την πρωταθλήτρια Τουρκίας, Ζιράατ, αντιμετωπίζει στο «Μελίνα Μερκούρη» ο Ολυμπιακός για την 3η αγωνιστική του Champions League, ψάχνοντας την πρώτη του νίκη στον όμιλο!

Βραδιά Champions League η αποψινή για τον Ολυμπιακό, ο οποίος φιλοξενεί την πρωταθλήτρια Τουρκίας, Ζιράατ, για την 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου (19:00, COSMOTE Sport 9).

Χωρίς βαθμό ακόμα οι «ερυθρόλευκοι», ψάχνουν το πρώτο τους θετικό αποτέλεσμα στη φετινή διοργάνωση, αφού προέρχονται από ήττες κόντρα σε Ζάκσα (3-1) και Ροζελάρε (3-0).



Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, αφού το μεγάλο ντέρμπι της με τον Παναθηναϊκό διακόπηκε λόγω των σοβαρότατων επεισοδίων που ξέσπασαν έξω από το «Μελίνα Μερκούρη», η ομάδα του Ντανιέλ Καστελάνι είχε επικρατήσει 3-1 του Φοίνικα στην Σύρο. Το αποψινό παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά με την παρουσία φιλάθλων, αφού δεν συμπεριλήφθηκε από την κυβέρνηση σε αυτά που θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών.



«Παίζουμε με την Ζιράατ, μια πολύ καλή ομάδα, με φανταστικούς παίκτες, τρεις διεθνείς της Τουρκίας και πολλούς ακόμα, όμως πρέπει να παλέψουμε, να επιτεθούμε. Το κλειδί για εμάς είναι η καλή δουλειά στο σερβίς, πρέπει να παίξουμε καλά και να έχουμε ισορροπία, χωρίς πολλά σκαμπανεβάσματα», τόνισε σε δηλώσεις του ενόψει του ματς ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Όσο για την Ζιράατ, έχει ξεκινήσει κάνοντας το 2/2 στον όμιλο, ενώ τρέχει νικηφόρο σερί 7 αγώνων σε Ευρώπη και Τουρκία. Στο ρόστερ της έχει τον Αμερικανό σούπερ σταρ, Μάθιου Άντερσον, ενώ βασικοί πιλώνες της αποτελούν επίσης οι Τερ Μάατ Βούτερ, Μπεντιρχάν Μπουλμπούλ και Ντόροθι Καμέο.

Διαιτητές του αποψινού αγώνα θα είναι η Ιταλίδα, Ιλάρια Βάνι και ο Σλοβάκος, Ιγκόρ Σιμπλ.

Η βαθμολογία του ομίλου:
Ολυμπιακός-Ζιράατ: Η προαναγγελία

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x