Βόλεϊ

Ζητάει τον λόγο για την αναβολή του Παναθηναϊκού ο Ολυμπιακός!

Τη διαμαρτυρία του για το γεγονός ότι αναβλήθηκε (με τη σύμφωνη γνώμη του Μαρκόπουλου) το παιχνίδι πρωταθλήματος του Παναθηναϊκού ώστε να διευκολυνθεί στην Ευρώπη εξέφρασε στην ΕΟΠΕ ο Ολυμπιακός.

Οργισμένος με την αναβολή του αγώνα Μαρκόπουλο-Παναθηναϊκός δήλωσε ο Ολυμπιακός. Με επιστολή του στην ΕΟΠΕ ο σύλλογος του Πειραιά διαμαρτύρεται για το γεγονός ότι (με τη σύμφωνη γνώμη του αντιπάλου τους) μετατέθηκε το παιχνίδι που θα έδιναν οι «πράσινες» για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ώστε να διευκολυνθούν ενόψει της ευρωπαϊκής ρεβάνς με την Τενερίφη.

Συγκεκριμένα αναφέρεται στην επιστολή:

«Κύριοι,

Με την παρούσα εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για την αναιτιολόγητη αναβολή της διεξαγωγής του αγώνα μεταξύ των ομάδων Α.Ο. Μαρκόπουλου - Παναθηναϊκού Α.Ο. για την 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Όταν σύμφωνα και με την προκήρυξη του Πρωταθλήματος για ουδεμία προβλέπεται αναβολή αγώνα, ακόμα και για τις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της, οι οποίες ως γνωστόν επισήμως διεξάγονται και ημέρα Πέμπτη και παρακαλούμε όπως μας εξηγήσετε με ποιο ακριβώς σκεπτικό αποφασίστηκε η αναβολή αυτή.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς»


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x