Βόλεϊ

Ούντρις: «Δυνατή ομάδα ο Παναθηναϊκός, θέλουμε τον κόσμο για να πάρουμε τον τίτλο»

Ο Αρτούρ Ούντρις ζήτησε από τον κόσμο του ΠΑΟΚ να στηρίξει την ομάδα βόλεϊ ανδρών για να κλείσει η σεζόν με το Λιγκ Καπ κόντρα στον Παναθηναϊκό, του οποίου και έπλεξε το εγκώμιο.

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ με αφορμή τον επικείμενο πρώτο τελικό του League Cup «Νίκος Σαμαράς», σήμερα (9/5) στις 20:00, στο PAOK Sports Arena, παραχώρησε ο Αρτούρ Ούντριτς.

Με τον Λευκορώσο άσο να κάνει ειδική μνεία στην δυσκολία της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό και παράλληλα να ζητάει από τον κόσμο του «δικέφαλου του Βορρά» να στηρίξει την αγαπημένη του ομάδα.

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σίγουρα, καθώς ο Παναθηναϊκός είναι μία δυνατή ομάδα. Θα χρειαστεί να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και στα δύο παιχνίδια αν θέλουμε να κλείσουμε τη σεζόν μ' έναν τίτλο», δήλωσε στο acpaok.gr.

Και πρόσθεσε: «Καλώ τους φιλάθλους μας να παραβρεθούν στο γήπεδο μας και να σπρώξουν την ομάδα μας. Θα είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς, οπότε θέλουμε την στήριξη τους στον δρόμο για έναν ακόμα τίτλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x