Βόλεϊ

Ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του ο Πανταλέων: «Είχα τρεις οικογένειες όλα αυτά τα χρόνια»

Τέλος εποχής στον Παναθηναϊκό! Ο Σωτήρης Πανταλέων ανακοίνωσε το τέλος της σπουδαίας καριέρας του μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το φινάλε της εμβληματικής καριέρας του που ξεκίνησε πριν 29 χρόνια ανακοίνωσε ο Σωτήρης Πανταλέων. Ο 42χρονος αρχηγός του Παναθηναϊκού, εμφανώς συγκινημένος, δήλωσε μετά το ματς με τον Ολυμπιακό πως πρόκειται για το τελευταίο ντέρμπι της καριέρας του.

Δήλωσε χαρούμενος που κατάφερε να σηκώσει ξανά τίτλους με τους «πράσινους» και πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Όλα αυτά τα χρόνια είχα τρεις οικογένειες, αυτή που γεννήθηκα, αυτή που δημιούργησα και αυτή του Παναθηναϊκού».

«Πάντα ένα ματς με τον Ολυμπιακό είναι ξεχωριστό όποια κι είναι η βαθμολογική σημασία ενός τέτοιου αγώνα. Πάντα οι δύο ομάδες αγωνίζονται για τη νίκη γιατί βλέπει όλη η Ελλάδα αυτά τα παιχνίδια. Είχα ένα έξτρα κίνητρο για εμένα γιατί ήταν το τελευταίο ντέρμπι της καριέρας μου.

Θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο και πολύ τυχερό. Ξεκίνησα να παίζω βόλεϊ μικρό παιδάκι έχοντας όνειρα και φεύγω από το γήπεδο Ολυμπιονίκης με πολλούς τίτλους και οικογενειάρχης. Είναι πολύ δύσκολο για μένα. Δεν ξέρω πότε θα είμαι έτοιμος, αλλά αυτό μάλλον ήταν το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι μου απέναντι στον Ολυμπιακό
», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην επιστροφή των «πράσινων» στους τίτλους, αλλά και στην αγάπη του για αυτόν: «Στη τελευταία μου θητεία με την ομάδα, ξεκινήσαμε από πολύ χαμηλά και κάναμε τον Παναθηναϊκό πάλι πρωταθλητή. Αγαπάω αυτόν τον σύλλογο και αυτό που πήρα πίσω ήταν η ίδια αγάπη σε μεγαλύτερο βαθμό. Δεν ξέρω αν αυτό που αισθάνομαι είναι δικαίωση αλλά είναι αυτό που είχα έβγαινε από μέσα μου και ό,τι έκανα πάντα το έκανα με κίνητρο την αγάπη που έχω για την ομάδα. Πήρα απίστευτη αγάπη όλα αυτά τα χρόνια και είμαι ευτυχισμένος για αυτές. Όλα αυτά τα χρόνια είχα τρεις οικογένειες, αυτή που γεννήθηκα, αυτή που δημιούργησα και αυτή του Παναθηναϊκού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x