Βόλεϊ

Παγένκ: «Συγκεντρωμένοι παρά το 3-0, να έρθει ο κόσμος γήπεδο»

Ο Αλέκ Παγένκ τόνισε ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να παλέψει για κάθε μπάλα απέναντι στην Μλάντοστ, παρά την «καθαρή» νίκη στο πρώτο ματς, ενώ κάλεσε τους φίλους της ομάδας στο «Μελίνα Μερκούρη».

Μετά την εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί της Μλάντοστ στο πρώτο παιχνίδι του Α’ προκριματικού γύρου του Champions League, η προσοχή της ομάδας βόλεϊ ανδρών είναι στραμμένη στον επαναληπτικό.

Οι Πειραιώτες θα υποδεχθούν τη νταμπλούχο Βοσνίας, την Τετάρτη (13/10) στις 19:00 στο «Μελίνα Μερκούρη», προκειμένου να υπερασπιστούν την νίκη με 3-0 σετ και «σφραγίσουν» την πρόκριση τους στον επόμενο γύρο.

Με τον Άλεν Παγένκ να ζητάει από τους συμπαίκτες του συγκέντρωση και παράλληλα να καλεί στις δηλώσεις του στο οlympiacossfp.gr τον κόσμο του Ολυμπιακού στο γήπεδο!

«Έχουμε μπροστά μας το πρώτο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κερδίσουμε ξανά τη Μλάντοστ Μπρτσκο. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι παρά το γεγονός ότι έμοιαζε εύκολη η νίκη μας στην πρώτη αναμέτρηση», είπε αρχικά ο Σλοβένος κεντρικός.

Και πρόσθεσε: «Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια και να παλέψουμε για κάθε μπάλα στο γήπεδο. Ελπίζω ότι θα έχουμε πολλούς από τους οπαδούς μας να μας υποστηρίξουν. Ανυπομονώ να συναντήσω τους φιλάθλους του Ολυμπιακού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x