Βόλεϊ

Παραμένει στον Παναθηναϊκό η Μπελιά

Ακόμα μια σεζόν θα αγωνιστεί στην ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού η Μαριάνα Μπελιά, αφού ανανέωσε με τις «πράσινες» για τον επόμενο χρόνο.

Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει να αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν η Μαριάνα Μπελιά. Ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της ομάδας βόλεϊ γυναικών με την 26χρονη διεθνή λίμπερο για τον επόμενο χρόνο, ώστε να βοηθήσει τις πρωταθλήτριες να διατηρήσουν τα «σκήπτρα» τους και τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η 26χρονη αθλήτρια θα συνεχίσει και φέτος να είναι στο ρόστερ των πρωταθλητριών κι αναμφίβολα η συμμετοχή της ήταν καθοριστική στην περυσινή κατάκτηση του τίτλου.

Σε δήλωσή της στο www.pao1908.com η Μπελιά επισήμανε: «H χαρά μου είναι πολύ μεγάλη που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι και τη νέα χρονιά με τον Παναθηναϊκό. Πέρυσι, ζήσαμε μια μεγάλη επιτυχία με την κατάκτηση του πρωταθλήματος κι ανυπομονώ και φέτος να εκπληρώσουμε τους στόχους μας.

Για να είμαι ειλικρινής, δεν το σκέφτηκα και πολύ κι ανανέωσα με τον σύλλογο άμεσα. Σε αυτό θέλω να προσθέσω ότι, πέραν της διοίκησης, καθοριστικό ρόλο έπαιξε κι ο προπονητής που μου έδειξε από την αρχή εμπιστοσύνη κι ήταν ένας ακόμα λόγος να μείνω εδώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x