Βόλεϊ

Ανανέωσε με Σερεμέτη ο Παναθηναϊκός

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον ακραίο Βασίλη Σερεμέτη για το τμήμα βόλεϊ.

Σε μία ακόμα ανανέωση προχώρησε το τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, που επισημοποίησε την επέκταση της συνεργασίας με τον 19χρονο ακραίο Βασίλη Σερεμέτη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ακραίο Βασίλη Σερεμέτη για το αντρικό τμήμα βόλεϊ για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

Ο 19χρονος αθλητής (1.96μ.) που προέρχεται από τα σπλάχνα του Συλλόγου θα συνεχίσει να αποτελεί μέλος του ρόστερ της αντρικής ομάδας για δεύτερη συνεχή χρονιά υπό τις οδηγίες του κόουτς Ανδρεόπουλου.

Ο «πράσινος» αθλητής ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας Παίδων όταν κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Βαλκανικό πρωτάθλημα το 2018. Επιπλέον, ήταν πρωταθλητής Ελλάδας με τους Έφηβους του Παναθηναϊκού το 2019 και το 2020.

Σε δήλωσή του στο pao1908.com είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό. Ευχαριστώ παρά πολύ την ομάδα για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει και της υπόσχομαι ότι θα κάνω ότι είναι στο χέρι μου για να βελτιωθώ και να προσφέρω όσο το δυνατόν περισσότερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x