Βόλεϊ

Κάνει δικό του τον Καναδό πασαδόρο, Μαξ Έλγκερτ ο Παναθηναϊκός - Χειρουργείο την Τρίτη (2/4) ο Ιερεθουέλο

Ο Παναθηναϊκός κινήθηκε άμεσα για να βρει τον αντικαταστάτη του Αγκίρε Ιερεθουέλο, κλείνοντας τον Καναδό πασαδόρο, Μαξ Έλγκερτ για τη νέα σεζόν! Την Τρίτη (2/4) το χειρουργείο του Κουβανού.

Μπορεί να είναι εντός της διεκδίκησης δυο στόχων στην τρέχουσα σεζόν, όμως ο Παναθηναϊκός έχει ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό του ενόψει της επόμενης!

Οι «πράσινοι» στάθηκαν ιδιαιτέρως άτυχοι, αφού στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Μίλωνα, είδαν τον Αγκίρε Ιερεθουέλο να τραυματίζεται, με τη διάγνωση να είναι σοκαριστική, αφού ο πολύπειρος Κουβανός πασαδόρος υπέστη ρήξη αχιλλείου και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο διάστημα, ενώ δεν αποκλείεται να βάλει τέλος και στην σπουδαία καριέρα του. Μάλιστα η επέμβαση αποκατάστασης του προβλήματος θα γίνει την Τρίτη (2/4).

Για τον λόγο αυτό ο Παναθηναϊκός, έτρεξε τις διαδικασίες για να βρει τον αντικαταστάτη του Ιερεθουέλο και παρτενέρ του Σταύρου Κασαμπαλή στη θέση του πασαδόρου, έχοντας έρθει σε προφορική συμφωνία με τον 26χρονο Καναδό, Μαξιμίλιαν Έλγκερτ!

Ο ύψους 1,93 παίκτης, ξεκίνησε την καριέρα του στο Πανεπιστήμιο της Αλμπέρτα στον Καναδά, ενώ το 2022, μετακόμισε στην Πολωνία προκειμένου να φορέσει τη φανέλα της Βίσλα Μπίντγκοτσκ, ενώ τη φετινή σεζόν αγωνίζεται στη Γερμανία με τη φανέλα της Λούνενμπουργκ η οποία αντιμετώπισε τον Μίλωνα στο CEV Cup.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x