Βόλεϊ

Πολυτιμότερος παίκτης για την 11η αγωνιστική της Volley League o Κασαμπαλής

Κορυφαίος παίκτης της 11ης αγωνιστικής της Volley League ανδρών ανακηρύχθηκε ο πασαδόρος του Παναθηναϊκού, Σταύρος Κασαμπαλής για την εμφάνιση του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Σταύρος Κασαμπαλής ο κορυφαίος παίκτης για την 11η αγωνιστική της Volley League!

Όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή ο 29χρονος πασαδόρος του Παναθηναϊκού, παρέλαβε το βραβείο του MVP, για την σπουδαία εμφάνιση που πραγματοποίησε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Μετς, στο οποίο το «τριφύλλι» επικράτησε 3-0 σετ.

Ο διεθνής παίκτης μοίρασε τέλεια το παιχνίδι στους συμπαίκτες του σημειώνοντας και έναν πόντο από επίθεση (1/1 επιθέσεις), ενώ η συνολική επίδοση της ομάδας του στην επίθεση ήταν 62% αποτελεσματικότητα στην επίθεση. Εντυπωσιακή ήταν και η επίδοση του στο index με 7,4.

Η ανακοίνωση της διάκρισης στον Σταύρο Κασαμπαλή έγινε από τον προπονητή του Δημήτρη Ανδρεόπουλο με τον Έλληνα πασαδόρο να δηλώνει κατά τη βράβευση του: «Ήταν ιδιαίτερη ημέρα για μένα όταν στην προπόνηση μου ανακοινώθηκε ότι ήμουν ο MVP της αγωνιστικής που παίξαμε με τον ΠΑΟΚ. Αυτό με κάνει χαρούμενο και νιώθω μεγάλη τιμή που κατάφερα μία τέτοια ατομική διάκριση σε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Την διάκριση αυτή δεν θα μπορούσα να την πάρω χωρίς τους συμπαίκτες, γι’αυτό τους το αφιερώνω. Επίσης θέλω να το αφιερώσω στον φίλο του Παναθηναϊκού που χάθηκε πριν λίγες ημέρες, τον Γιώργο Αλεξανδρή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x