Βόλεϊ

Παναθηναϊκός-Μόντσα: Το «τριφύλλι» αναζητά την υπέρβαση απέναντι στο φαβορί του θεσμού

Tη νίκη που θα του δώσει το δικαίωμα να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στους «8» του Challenge Cup αναζητά απόψε ο Παναθηναϊκός (18:30, bwinΣΠΟΡ FM, Cosmote Sport 6) κόντρα στη Μόντσα στο Μετς.

Έτοιμος για να κάνει την υπέρβαση απέναντι στην εξαιρετική Μόντσα είναι ο Παναθηναϊκός! Οι «πράσινοι» υποδέχονται σήμερα στις 18:30 (bwinΣΠΟΡ FM 94,6, sport-fm.gr, Cosmote Sport 6) την ποιοτικότατη ιταλική ομάδα στο πλαίσιο της φάσης των «16» του CEV Challenge Cup.

H ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου, είναι πανέτοιμη να αντιμετωπίσει, την πιθανότατα, πιο ποιοτική ομάδα του θεσμού, η οποία είναι και το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Για να φτάσει ως εδώ το «τριφύλλι» χρειάστηκε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αζέρικης, Σούσα, της οποίας και επικράτησε 3-0 εκτός έδρας και 3-1 εντός. Μεταξύ άλλων η πορεία στο πρωτάθλημα είναι εξαιρετική καθώς παραμένει χωρίς ήττα έχοντας αφήσει μόνος έναν βαθμό στη Θεσσαλονίκη στο 3-2 κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ στα υπόλοιπα έξι ματς μετρά μόνο «καθαρές» νίκες που τον έχουν φέρει στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Αγωνιστικά προβλήματα για τον προπονητή του Παναθηναϊκού δεν υπάρχουν, με τον έμπειρο coach να θέλει το 100% από τους παίκτες του οι οποίοι πρέπει να αποφύγουν τα λάθη τα οποία μπορούν να είναι καταδικαστικά απέναντι στη Μόντσα.

Για το ματς δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού Α.Ο. παραχώρησε ο λίμπερο της ομάδας, Γρηγόρης Κοντοστάθης: «Είμαστε έτοιμοι για ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι. Η ομάδα έχει βρει τα πατήματα της και έχουμε αποκτήσει συνοχή. Είναι μεγάλη πρόσκληση για εμάς το παιχνίδι με την Μόντσα ώστε να τεστάρουμε τους εαυτούς μας κόντρα σε αθλητές υψηλού επίπεδου. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό για το Σύλλογο καθώς άμα αναλογιστεί κανείς ότι ο Παναθηναϊκός τη σεζόν 2017-18 έπαιζε πλέι άουτ και τώρα έχουμε φτάσει να κοιτάμε στα μάτια μεγάλες δυνάμεις του ευρωπαϊκού βόλεϊ. Θα τα δώσουμε όλα ώστε να πάρουμε ό,τι μας αναλογεί και να δώσουμε χαρά στο κόσμο μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x