Βόλεϊ

Για το καλύτερο στο πρώτο ματς με Ναντ ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στις 17:00 τη Ναντ στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στη φάση των «8» του Challenge Cup βόλεϊ γυναικών.

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού έχει δύσκολο έργο, αφού αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο του γαλλικού πρωταθλήματος, Ναντ, στις 17:00 στο κλειστό του Μετς στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα προημιτελικά του Challenge Cup βόλεϊ γυναικών και ψάχνει ένα καλό αποτέλεσμα, ενόψει της ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στη γαλλική πόλη.

Ο Γιάννης Καλμαζίδης ανέφερε πως: «Παίζουμε με μια πολύ δυνατή ομάδα και καλούμαστε να ξεπεράσουμε ένα δύσκολο εμπόδιο. Το γαλλικό πρωτάθλημα είναι ανώτερο από το ελληνικό κι αυτή τη στιγμή η Ναντ είναι πρώτη. Πρέπει να πιάσουμε υψηλά στάνταρ απόδοσης και να πάμε με το καλύτερο δυνατό σκορ στη ρεβάνς».

H Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου συμπλήρωσε πως: «Την Τετάρτη έχουμε το πρώτο παιχνίδι για την πρόκριση στις "4" του Challenge Cup κόντρα στη Ναντ. Θέλουμε τον κόσμο στο πλάι μας, για ακόμα μια φορά, για να είναι ο έβδομος παίκτης μας. Σας περιμένουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x