Βόλεϊ

Πρόταση από την Πολωνία για τον Γιάντσουκ του Παναθηναϊκού

Ο Ντμίτρο Γιάντσουκ του Παναθηναϊκού βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΖΑΚΣΑ, παρά το γεγονός ότι έχει ήδη δεσμευτεί με νέο συμβόλαιο για τη σεζόν 2026/27.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Οι εμφανίσεις του 25χρονου Ουκρανού ακραίου Ντμίτρο Γιάντσουκ κατά τη διάρκεια της περασμένης αγωνιστικής περιόδου δεν πέρασαν απαρατήρητες. Αποτέλεσε έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστές στην επιτυχημένη χρονιά του Παναθηναϊκού, συμβάλλοντας καθοριστικά στην κατάκτηση τόσο του πρωταθλήματος της Volley League όσο και του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι αριθμοί του επιβεβαιώνουν την εξαιρετική του παρουσία, με τον ίδιο να ολοκληρώνει το πρωτάθλημα με 303 πόντους σε 81 σετ, καταλαμβάνοντας τη 10η θέση στους σκόρερ. Παράλληλα, ήταν τρίτος στη λίστα των κορυφαίων σέρβερ με 52 άσους.

Αυτές οι εξαιρετικές εμφανίσεις είχαν ως αποτέλεσμα να προσελκύσουν το ενδιαφέρον συλλόγων του εξωτερικού. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΖΑΚΣΑ Κέντζιερζιν-Κόζλε έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Παρόλα αυτά, ο Ουκρανός διεθνής έχει ήδη ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο στις 18 Ιουνίου. Εφόσον η πολωνική ομάδα αποφασίσει να προχωρήσει στην απόκτησή του και ο ίδιος επιθυμήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Πολωνία, τότε θα πρέπει να καταβληθεί το ποσό που προβλέπεται στη ρήτρα αποδέσμευσής του, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x