Βόλεϊ

Παπαφωτίου: «Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για το πρωτάθλημα - Θα παίξουμε και για την Πένυ Ρόγκα»

Διαβάστε όσα δήλωσε η αρχηγός της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού, Αθηνά Παπαφωτίου, στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει των τελικών της Volley League.

Αποφασισμένες να δώσουν τα πάντα για τον τίτλο σερί τίτλο είναι οι παίκτριες της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού, όπως δήλωσε η αρχηγός της ομάδας, Αθηνά Παπαφωτίου.

Η έμπειρη πασαδόρος του «τριφυλλιού» μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε ότι η ίδια και οι συμπαίκτριες της θα παλέψουν για το τρόπαιο, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε ότι η ομάδα θα παλέψει και για την Πένυ Ρόγκα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:
«Είμαστε στην κορύφωση του πρωταθλήματος. Οι δύο καλύτερες ομάδες βρίσκονται στους τελικούς και θα γίνουν πολύ δυνατά παιχνίδια. Ένας θα είναι ο νικητής αλλά είμαι σίγουρη ότι και οι δύο ομάδες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Καλούμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο. Είμαστε προετοιμασμένες και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να γίνουμε και πάλι πρωταθλήτριες».

Μετά την πρόκριση επί των Πεύκων κάνατε μια αφιέρωση στην Πένυ Ρόγκα. Είναι ένα επιπλέον κίνητρο να παίξετε και για την υπαρχηγό σας;

«Να είναι… Μπορεί να μην είναι μαζί μας στα τελευταία παιχνίδια, αλλά είναι πραγματικά μαζί μας κάθε στιγμή και είμαστε κι εμείς μαζί της. Θα παίξουμε και γι’ αυτήν και νομίζω ότι όλο το ελληνικό βόλεϊ είναι στο πλευρό της».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x