Βόλεϊ

Νέσιτς: «Είχε πίεση ο Ολυμπιακός - Το πιστεύαμε και παίξαμε ελεύθερα»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, Ντράγκαν Νέσιτς, μετά το break στην έδρα του Ολυμπιακού στον 4ο τελικό της Volley League.

Στην ελευθερία που είχαν οι παίκτριες του Παναθηναϊκού, αλλά και στην προσπάθεια που έκανε να τις κρατήσει ψύχραιμες και συγκεντρωμένες απέδωσε την εμφατική νίκη της ομάδας του με 3-0 σετ στου Ρέντη ο προπονητής του «τριφυλλιού», Ντράγκαν Νέσιτς.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός με δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είχε την πίεση, κάτι το οποίο θα έχει και ο Παναθηναϊκός σε έναν πολύ δύσκολο, τέταρτο τελικό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το πρώτο παιχνίδι που χάσαμε 3-2 σετ, ήταν η πρώτη μου εμπειρία απέναντι στον Ολυμπιακό. Σήμερα παίξαμε ελεύθερα. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, αλλά το ίδιο είμαστε και εμείς. Μου αρέσει πολύ το επίπεδο των τελικών. Το πιστεύαμε γιατί δεν υπήρχε η πίεση, κάτι που είχε η αντίπαλη ομάδα. Προσπάθησα να κρατήσω ψύχραιμες και συγκεντρωμένες τις αθλήτριές μου και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Τώρα η πίεση είναι και στις δύο ομάδες. Θα είναι πολύ δύσκολος ο τέταρτος τελικός».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x