Βόλεϊ

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Πράξη τέταρτη στους τελικούς της Volley League Γυναικών

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κοντράρονται απόψε (17:30) στο κλειστό του Μετς, στον τέταρτο τελικό της φετινής Volley League Γυναικών!

Πράξη τέταρτη απόψε (17:30) στη σειρά των τελικών της φετινής Volley League Γυναικών!

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα τεθούν ξανά αντιμέτωποι, αυτή τη φορά στο κλειστό του Μετς, με τις «πράσινες» να ψάχνουν τη νίκη με την οποία θα ισοφαρίσουν τη σειρά και με τις «ερυθρόλευκες» να θέλουν να κάνουν το 3-1 και να στεφθούν πρωταθλήτριες μέσα στην έδρα της μεγαλύτερης αντιπάλου τους!

Με ανεβασμένη ψυχολογία ο Παναθηναϊκός, το περασμένο Σάββατο (20/4) παρουσίασε εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο και πανηγύρισε τη νίκη με 3-0 σετ (15-25, 22-25, 20-25) στο «Μελίνα Μερκούρη», δείχνοντας ότι έχει… σφυγμό και παραμένοντας ζωντανός στη διεκδίκηση του τίτλου.

Η ομάδα του Ντράγκαν Νέσιτς ήταν επιβλητική καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και βρέθηκε πίσω μόλις μία φορά (3-1 στο δεύτερο σετ), καταφέρνοντας να πάρει τελικά τη σημαντικότατη νίκη με κορυφαίες της Σάμανταν και Καρκάσες. Απόψε θα αγωνιστεί με…την πλάτη στον τοίχο, ψάχνοντας δεύτερη συνεχόμενη νίκη, έτσι ώστε να οδηγήσει τους τελικούς σε πέμπτο και καθοριστικό παιχνίδι.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός έχασε την ευκαιρία να τελειώσει τη σειρά στην έδρα του και τώρα καλείται να αφήσει πίσω του την προ τεσσάρων ημερών κακή του εμφάνιση, έτσι ώστε να πάρει τη νίκη και να… τελειώσει τη δουλειά. Η ήττα στον τρίτο τελικό ήταν η πρώτη εντός των συνόρων για τις «ερυθρόλευκες» από τον περασμένο Νοέμβριο, «μετρώντας» έκτοτε 26 συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

«Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για τη δεύτερη μας ευκαιρία να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Οι ομάδες γνωρίζουν πολύ καλά η μία την άλλη. Επομένως, πρέπει να τις πιέσουμε στα όριά τους. Κάθε αγώνας είναι μια νέα ιστορία και εντελώς διαφορετικός, οπότε θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να φέρουμε στο δρόμο μας τον τίτλο», δήλωσε ενόψει τέταρτου τελικού ο προπονητής του Ολυμπιακού, Λορέντζο Μιτσέλι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x