Βόλεϊ

Ανδρεόπουλος: «Έχουμε τραβήξει πολλά φέτος-Αυτή ήταν κανονική εμφάνιση Παναθηναϊκού»

Ικανοποιημένος από την ψυχωμένη εμφάνιση του Παναθηναϊκού αλλά όχι και από το αποτέλεσμα παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Στην καλή εμφάνιση του Παναθηναϊκού παρά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στάθηκε ο προπονητής των «πρασίνων», Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

Ο Έλληνας τεχνικός, ανέφερε ότι τα λάθη της ομάδας του ήταν εκείνα που οδήγησαν το ματς στο τάι μπρέικ ενώ τόνισε ότι αυτές οι εμφανίσεις είναι αντιπροσωπευτικές του μεγέθους του συλλόγου. Παράλληλα, μίλησε και για τους συνεχείς τραυματισμούς που έχουν ταλαιπωρήσει στα κρίσιμα σημεία της σεζόν το «τριφύλλι».


Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον αγώνα: «Στα πρώτα δύο σετ κρίθηκαν από το σερβίς των ομάδων. Τα υπόλοιπα δύο ήταν πολύ κλειστά, η κάθε ομάδα εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της άλλης, με συνέπεια να πάει το ματς στο tie break».

Για τα επόμενα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ για κύπελλο και για τους ημιτελικούς του πρωταθλήματος: «Το κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Επιτέλους, μετά από καιρό ο Παναθηναϊκός έπαιξε. Εγώ και οι παίκτες μου τον τελευταίο μήνα προσπαθούσαμε να... γυρίσουμε την κατάσταση. Σήμερα, αν και χάσαμε εμφανιστήκαμε ως Παναθηναϊκός».

Για τον Κόβαρ: «Έχουμε τραβήξει πολλά φέτος...».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x