Βόλεϊ

Μιλεκόνσκι: «Χαρίσαμε ένα σετ με τα σερβίς μας, δεν νικάς έτσι μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό»

Στα λάθη που υπέπεσαν οι παίκτες του στο τρίτο σετ αλλά και στην ανωτερότητα του Παναθηναϊκού στον τελικό, απέδωσε την ήττα με 3-1 σετ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιόσκο Μιλεκόνσκι.

Με δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ3, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιόσκο Μιλεκόνσκι, τόνισε μετά την ήττα με 3-1 σετ από τον Παναθηναϊκό στο τελικό του Σούπερ Καπ, ότι η ομάδα του χάρισε ουσιαστικά ένα σετ εξαιτίας των αρκετών λαθών στα οποία υπέπεσε, ενώ μεταξύ άλλων δεν παρέλειψε να συγχαρεί και τους «πράσινους» για την κατάκτηση του τροπαίου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βορειομακεδόνας τεχνικός:

«Παίξαμε μέχρι το τέλος όσο μπορούσαμε. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλύτερα και είναι καλύτερος αυτή τη χρονική περίοδο. Σε κάποια σημεία είχαμε ευκαιρίες, αλλά κάναμε αρκετά τακτικά λάθη και δώσαμε σχεδόν ένα σετ από το σέρβις μας. Είναι αδύνατο να νικήσεις με αυτό το τρόπο μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Υπάρχει δρόμος, έχουμε το πρωτάθλημα αλλά πρέπει κάτι να αλλάξουμε. Ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, ο Φοίνικας έκαναν κάποιες μεταγραφές. Θα αναλύσουμε τα λάθη μας και θα βρούμε το πρόβλημα. Δεν μπορώ να πω αν θα κάνουμε μεταγραφές και θα μιλήσουμε με τη διοίκηση για το επόμενο βήμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x