Βόλεϊ

Πρώτη μάχη για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ στους «16» του Challenge Cup

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός θα αναμετρηθούν με Μακάμπι Τελ Αβίβ και Βίκινγκ Μπέργκεν αντίστοιχα, στα πρώτα ματς των «16» του Challenge Cup.

Τα πρώτα παιχνίδια για τους «16» του Challenge Cup θα δώσουν σήμερα (Πέμπτη 1/12) Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ.

Πρώτο χρονικά ματς είναι αυτό του «δικέφαλου του βορρά», που θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Ισραήλ στις 19:30. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το Cosmote Sports 6. Η ρεβάνς θα γίνει στις 15/12 στη Θεσσαλονίκη.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιόσκο Μιλενκόσκι δήλωσε για το ματς: «Όλα πηγαίνουν σύμφωνα με το πλάνο, έχοντας παίξει πολύ καλά παιχνίδια και έχοντας πολύ καλά αποτελέσματα. Με όλο τον σεβασμό στον αντίπαλο, αλλά σύμφωνα με την ποιότητα και την προοπτική μας, πιστεύω έχουμε ευκαιρία να πάμε ακόμα πιο μακριά στον θεσμό. Το γεγονός πως παίζουμε το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας, και θα έχουμε στο πλευρό μας τους πιστούς οπαδούς μας, μας δίνει ακόμα περισσότερες πιθανότητες για την πρόκριση!».

Οι «πράσινοι» βρίσκονται στη Νορβηγία, όπου θα αντιμετωπίσουν στις 20:00 την Μπέργκεν, διεκδικώντας την πρώτη νίκη, που θα κάνει εύκολη την υπόθεση πρόκριση.

Η ρεβάνς θα γίνει στις 14/12 στις 21:00 στην έδρα του Παναθηναϊκού.

Ο mvp του πρόσφατου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, Κοβαρ, δήλωσε για το ευρωπαϊκό παιχνίδι: «Σίγουρα θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι. Δε γνωρίζουμε πολλά για τον αντίπαλό μας γεγονός που το κάνει ακόμα πιο δύσκολο.

Επίσης, το ταξίδι για Νορβηγία είναι αρκετά μεγάλο αλλά θα πρέπει να μπούμε από την αρχή δυνατά στο ματς με καλή ενέργεια. Στόχος μας μια καθαρή νίκη που θα μας φέρει σε πλεονεκτική θέση για τη ρεβάνς στην έδρας μας ώστε να συνεχίσουμε την πορεία μας στο Challenge Cup
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x