Βόλεϊ

Ολική αναδόμηση στο βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού: Αποχώρησαν οκτώ παίκτες!

Την ολοκλήρωση της συνεργασίας του όχι με έναν ή δύο αλλά με οκτώ παίκτες της ομάδας βόλεϊ ανδρών, μεταξύ των οποίων οι Ερνάντες, Ρανγκέλ, Κόβαρ και Ζήσης ανακοίνωσε σήμερα (20/05) ο Παναθηναϊκός ΑΟ!

Στην ριζική ανανέωση του ρόστερ της ομάδας βόλεϊ ανδρών θα προχωρήσει ο Παναθηναϊκός τη νέα σεζόν, μετά την κατάκτηση μόνο ενός τροπαίου από τα τέσσερα που διεκδίκησε.

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, οι υπεύθυνοι του «πράσινου» τμήματος αποφάσισαν να προχωρήσουν στην ολοκλήρωση της συνεργασίας του με ούτε λίγο, ούτε πολύ, οκτώ αθλητές!

Με τον Παναθηναϊκό ΑΟ να ανακοινώνει σήμερα (20/05) το «αντίο» στους Φερνάντο Ερνάντες, Λούκας Ρανγκέλ, Γίρι Κόβαρ, Δημήτρη Ζήση, Ράιντελ Ιερεθουέλο, Βασίλη Κωστόπουλο, Κερν Κάμερον και Νίκο Παπαγγελόπουλο

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με οκτώ αθλητές από την ανδρική ομάδα βόλεϊ.

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ κατέκτησε την σεζόν που πέρασε το Λιγκ Καπ και αναμφίβολα όλοι οι αθλητές της ομάδας είχαν την δική τους ξεχωριστή συνεισφορά.

Από εκεί και πέρα ο Σύλλογος ευχαριστεί ξεχωριστά τον καθένα από τους βολεϊμπολίστες, τόσο για τη φετινή τους όσο και για την πρωτύτερη προσφορά τους στον Παναθηναϊκό.

Πλέον δεν θα συνεχίσουν στην ανδρική ομάδα βόλεϊ οι: Φερνάντο Ερνάντες, Λούκας Ρανγκέλ, Γίρι Κόβαρ, Δημήτρης Ζήσης, Ράιντελ Ιερεθουέλο, Βασίλης Κωστόπουλος, Κερν Κάμερον και Νίκος Παπαγγελόπουλος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x