Βόλεϊ

Καταλήγει σε Ιερεθουέλο για τη θέση του πασαδόρου ο Παναθηναϊκός

Στον Αγκίρε Ιερεθουέλο φαίνεται ότι καταλήγει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος κινήθηκε άμεσα για να αντικαταστήσει το κενό που άφησε ο Ντέρεκ Επ.

Κλείνει γρήγορα την τελευταία απρόσμενη «τρύπα» στο ρόστερ του ο Παναθηναϊκός!

Οι «πράσινοι» έπειτα από το μικρό σοκ που υπέστησαν με την ξαφνική απόφαση του Ντέρεκ Επ να σταματήσει το βόλεϊ σε ηλικία μόλις 25 ετών, φαίνεται ότι κατέληξαν γρήγορα στον διάδοχο του.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ ο εκλεκτός για τη θέση του πασαδόρου, είναι ο Αγκίρε Ιερεθουέλο o oποίος τις δύο τελευταίες σεζόν αγωνίστηκε στα τάραφλεξ της Volley League με τη φανέλα του Φοίνικα Σύρου!

Ο 36χρονος Κουβανός, δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους «πειρατές» ωστόσο η κακή κατάσταση της νησιωτικής ομάδας στα διοικητικά και οικονομικά είναι πολύ πιθανό να μην της επιτρέψει να κατεβάσει ομάδα στη Volley League της νέας σεζόν.

Έτσι η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου, αναμένεται τις επόμενες ημέρες να βρει τη χρυσή τομή προκειμένου ο έμπειρος πασαδόρος να «σπάσει» το συμβόλαιο του με τον Φοίνικα και να ντυθεί στα «πράσινα».

Θυμίζουμε ότι ο Ιερεθουέλο έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στην Τουρκία με τη Χάλκμπανκ, αλλά και σε ομάδες της Ιταλίας ενώ στον Παναθηναϊκό θα συνεργαστεί ξανά με τον Ανδρέα Φράγκο με τον οποίο συνυπήρξαν στον Φοίνικα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x