Βόλεϊ

Παναθηναϊκός: Στα πράσινα ξανά η Παπαφωτίου μετά από 10 χρόνια

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με την Αθηνά Παπαφωτίου και η 31χρονη πασαδόρος επιστρέφει στο «τριφύλλι» μετά από 10 χρόνια.

Σε ακόμα μια σημαντική κίνηση προχώρησε ο Παναθηναϊκός, που συμφώνησε με την Αθηνά Παπαφωτίου να επιστρέψει στην ομάδα μετά από 10 χρόνια.

Η 31χρονη πασαδόρος πείστηκε να επιστρέψει στην Ελλάδα έπειτα από μια πολύ αξιόλογη καριέρα στο εξωτερικό, όπου βρισκόταν από το 2014 σε Στουτγκάρδη, Μιλούζ, Κονιελάνο και Κομερκέκον. Με τη Στουτγκάρδη κατέκτησε το Κύπελλο Γερμανίας, με την Μιλούζ πανηγύρισε ευρωπαϊκό τίτλο, με την Κονιάλο στέφθηκε πρωταθλήτρια Ιταλίας, ενώ έχει αναδειχθεί κορυφαία πασαδόρος του γαλλικού πρωταθλήματος.

Η Παπαφωτίου ξεκίνησε από τον Ηλυσιακό και ακολούθησαν η Αγία Παρασκευή και ο Πανιώνιος. Τη σεζόν 2010-11 φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού με τον οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα, ενώ το ίδιο έκανε και την επόμενη χρονιά με την ΑΕΚ, στην οποία έπαιξε για τρία χρόνια (2011-2014).

Οι «πράσινοι» είχαν χθες (10/5) το βράδυ την κρίσιμη επαφή με την βολεϊμπολίστρια, με τις δύο πλευρές να έχουν φτάσει και πέρυσι σε προχωρημένες επαφές, αλλά τη διεθνή πασαδόρο να μένει τελικά στη Γερμανία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x