Βόλεϊ

Τελειώνει άμεσα από τον Παναθηναϊκό ο Καλμαζίδης

Η ήττα από τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του Final 4 του Κυπέλλου αναμένεται να φέρει εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, με τον Γιάννη Καλμαζίδη να βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Η ήττα από τον Ολυμπιακό στον δεύτερο ημιτελικό του Final 4 του Κυπέλλου βόλεϊ Γυναικών και η απώλεια του τίτλου, φέρεται πως φέρνει ραγδαίες εξελίξεις στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού.

Η απογοητευτική εικόνα των «πρασίνων» μετά την κατάκτηση του πρώτου σετ, και η αγωνιστική... κατάρρευση στο τέταρτο και τελευταίο σετ, φαίνεται πως ήταν η... σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στη διοίκηση του συλλόγου.

Και αυτό διότι, πέρα από τη σημερινή απώλεια ενός μεγάλου στόχου, είχαν προηγηθεί και οι δύο σοκαριστικες ήττες από Λαμία και Απολλώνιο στο πρωτάθλημα, αλλά και η απώλεια του πλεονεκτήματος έδρας.


Η κακή εικόνα του Παναθηναϊκού το τελευταίο διάστημα σε συνδυασμό με την αποψινή ήττα, τον Γιάννη Καλμαζίδη προ των πυλών της εξόδου από τον σύλλογο.

Η απόφαση φαντάζει να είναι ειλημμένη και πλέον περιμένουμε τις οριστικές εξελίξεις γύρω από το ζήτημα, την ίδια ώρα όπου υπάρχουν σενάρια που θέλουν κάποιον εκ των βοηθών του, να είναι εκείνος που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x