Βόλεϊ

Το μήνυμα των γυναικών του Παναθηναϊκού για τις γυναικοκτονίες: «Καμία λιγότερη»

Τα κορίτσια του Παναθηναϊκού φωτογραφήθηκαν με πανό που αναρτήθηκε στην εξέδρα ως διαμαρτυρία για τις γυναικοκτονίες που γίνονται στην Ελλάδα, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα.

Τον αποτροπιασμό τους για τις γυναικοκτονίες που συμβαίνουν στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο εξέφρασαν οι γυναίκες της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινες» ζήτησαν από τους οπαδούς το σχετικό πανό, που γράφει «Καμία λιγότερη», για να στείλουν το δικό τους μήνυμα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:
«Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού έστειλε το δικό της μήνυμα για τις γυναικοκτονίες που συνεχίζονται στην Ελλάδα αλλά και στα υπόλοιπα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη…

Κατά τη χτεσινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Ναντ οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ανάρτησαν ένα πανό που έγραφε “Καμία λιγότερη” αναφερόμενο στις απανωτές γυναικοκτονίες που γίνονται στην Ελλάδα.

Τα “φίνα κορίτσια” μόλις τελείωσε το ματς με τη γαλλική ομάδα ήρθαν σε επαφή με τους οπαδούς του Συλλόγου και ζήτησαν το πανό προκειμένου να φωτογραφηθούν μαζί του καθώς τις εξέφραζε πλήρως και ήθελαν και συμμετέχουν στη συγκεκριμένη δράση με μια φωτογραφία.

Πρόκειται ασφαλώς για μια ενέργεια που δείχνει ότι ο Παναθηναϊκός, οι οπαδοί και οι αθλητές-τριες του οφείλουν πάντα να είναι στην πρώτη γραμμή ζητημάτων που αφορούν την κοινωνία μας
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x