Βόλεϊ

Μόνιμα στον ΠΑΟΚ ο Τακουρίδης

Στον ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν ο Γιάννης Τακουρίδης, αφού ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα βόλεϊ ανδρών του «Δικεφάλου» για όγδοη συνεχή χρονιά.

Μόνιμα στον ΠΑΟΚ θα βρίσκεται ο Γιάννης Τακουρίδης. Ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε την Τετάρτη την παραμονή του αρχηγού της ομάδας βόλεϊ ανδρών για όγδοη σερί σεζόν στο «Παλατάκι», ώστε ο διεθνής κεντρικός να βοηθήσει στην προσπάθεια κατάκτησης των τριών εγχώριων τίτλων.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ ανδρών ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Γιάννη Τακουρίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Ο Έλληνας διεθνής κεντρικός, γεννημένος το 1988 και με ύψος 200cm, συνεχίζει για όγδοη χρονιά στα ‘ασπρόμαυρα’, προερχόμενος από την κατάκτηση του τρίτου Κυπέλλου με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Γιάννης Τακουρίδης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω για ακόμα μία χρονιά. Ευχαριστώ την ομάδα και τον κόσμο για την εμπιστοσύνη. Η νέα αγωνιστική περίοδος θα είναι πολύ ανταγωνιστική.

Εμείς, με σωστή νοοτροπία και αφοσίωση στους στόχους, και με... όπλο το καλό κλίμα και τη σκληρή δουλειά μέσα στο γήπεδο, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να συνεχίσουμε να διεκδικούμε και να κατακτούμε τίτλους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x