Βόλεϊ

Για τρίτη χρονιά στον ΠΑΟΚ η Μερτέκη

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε σήμερα (09/06) ότι ήρθε σε συμφωνία με την διεθνή ακραία Ευαγγελία Μερτέκη, η οποία θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ γυναικών για τρίτη διαδοχική σεζόν.

ΠΑΟΚ και Ευαγγελία Μερτάκη θα συνεχίσουν την κοινή τους πορεία για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, με τον «δικέφαλο του Βορρά» να ανακοινώνει την συμφωνία των δύο πλευρών σήμερα (09/06).

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Ευαγγελία Μερτέκη, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Η Ελληνίδα διεθνής ακραία, γεννημένη το 1991, με ύψος 185cm, συνεχίζει για τρίτη χρονιά στα «ασπρόμαυρα», σε μία σεζόν με υψηλούς στόχους.

Για την ανανέωση συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Ευαγγελία Μερτέκη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που για ακόμα μία χρονιά θα αποτελώ μέλος της Οικογένειας του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Αμοιρίδη, και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Εύχομαι να έχουμε μία χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες!».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x