Βόλεϊ

ΠΑΟΚ: Ανανέωσε με Κλέκπου

Την ανανέωση της συνεργασίας του με την Μαρία Κλέπκου, που μένει στην ομάδα βόλεϊ γυναικών και για τέταρτη σερί σεζόν, ανακοίνωσε σήμερα ο ΠΑΟΚ.

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η Μαρία Κλέπκου θα ενισχύσει την ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ, όπως έγινε σήμερα γνωστό από τους Θεσσαλονικείς.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με την αθλήτρια, Μαρία Κλέπκου, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Η Ελληνίδα ταλαντούχα ακραία θα συνεχίσει για τέταρτη χρονιά στα «ασπρόμαυρα», συνεχίζοντας το μαγικό ταξίδι της από τις πρώτες στιγμές του τμήματος μέχρι και την κατάκτηση του κυπέλλου στο κορυφαίο επίπεδο της χώρας μας.

Για την ανανέωση συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Μαρία Κλέπκου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

“Είναι τιμή που θα αγωνιστώ για τέταρτη χρονιά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον Σύλλογο, και συγκεκριμένα τον κ. Αμοιρίδη, για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου. Μετά από μία τόσο ιδιαίτερη αλλά παρόλα αυτά επιτυχημένη χρονιά, θα ήθελα να ευχηθώ για την καινούργια σεζόν υγεία και γεμάτα γήπεδα. Στόχος μας είναι να καταφέρουμε έχοντας στο πλευρό μας τον κόσμο του ΠΑΟΚ, ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία του Συλλόγου”».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x