Βόλεϊ

Συμφώνησε με τη Σαντιάγκο ο ΠΑΟΚ

Η Πάολα Σαντιάγκο θα αποτελέσει την αντικαταστάτρια της άτυχης Εστερ Γιάσπερ στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ για την επόμενη σεζόν.

Στην ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν η Πάολα Σαντιάγκο. Ο Ερασιτέχνης «δικέφαλος» συμφώνησε τη Δευτέρα με την 25χρονη διεθνή Πορτορικανή ακραία, ύψους 1,80, ώστε να αντικαταστήσει την Εστερ Γιάσπερ, η οποία τραυματίστηκε με την εθνική Ολλανδίας και θα χάσει όλη την επόμενη σεζόν.

Η Σαντιάγκο αποτελεί βασικό μέλος της εθνικής ομάδας της πατρίδας της κι αναδείχθηκε MVP του πρωταθλήματος των ΗΠΑ το 2022-2023.

Επίσης, έχει αγωνιστεί στο Μεξικό και στην Τουρκία, ενώ την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Mets de Guaynabo της πατρίδας της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x