Βόλεϊ

Τακουρίδης: «Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό, αλλά θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη»

Για το μεγάλο ματς με τον Παναθηναϊκό στα ημιτελικά του Final 4 του Κυπέλλου βόλεϊ, μίλησε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Γιάννης Τακουρίδης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Έτοιμος να τα δώσει όλα απέναντι στον Παναθηναϊκό και να διεκδικήσει το δεύτερο διαδοχικό Κύπελλο, είναι ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον αρχηγό του Γιάννη Τακουρίδη.

Ο 35χρονος κεντρικός του «δικεφάλου του βορρά» με δηλώσεις του στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, υπογράμμισε ότι η ομάδα του σέβεται απόλυτα τον Παναθηναϊκό, αλλά έχει τη μεγάλη ευκαιρία να διεκδικήσει ακόμη ένα τρόπαιο, σε ένα μεγάλο ματς.

Μεταξύ άλλων ο Γιάννης Τακουρίδης, αναφέρθηκε και στην Καλαμάτα, στην οποία φιλοξενείται ο φετινός θεσμός, ενώ ευχήθηκε στην τοπική ομάδα να επιστρέψει στην Volley League.


Aναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αρχικά να ευχαριστήσουμε την πόλη της Καλαμάτας για την φιλοξενία, φαίνεται μία πόλη η οποία αγκαλιάζει το βόλεϊ. Έχει μία ομάδα η οποία έχει ως στόχο την άνοδο στην Volley League, και της ευχόμαστε να την πραγματοποιήσει.

Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε στο Final-4 του θεσμού, αυτή είναι η ένατη συνεχόμενη φορά όπου ο ΠΑΟΚ συμμετέχει σ’ ένα Final-4, και στις τελευταίες τρεις διοργανώσεις ήταν ο τροπαιούχος. Μας δίνεται η ευκαιρία πλέον να διεκδικήσουμε ακόμα ένα.

Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα με την οποία έχουμε παίξει πάρα πολλές φορές αντίπαλοι, πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα, με καλό προπονητή και παίκτες. Ο Παναθηναϊκός μας κέρδισε πέντε σερί φορές, αλλά τις τελευταίες δύο φορές κερδίσαμε εμείς. Όποιος και αν κερδίσει, θα το κάνει με την αξία του.

Εμείς θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο μας παιχνίδι, σεβόμενοι τον Παναθηναϊκό. Θα τα δώσουμε όλα με σκοπό να κερδίσουμε το τρόπαιο»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x